Η Εταιρεία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

     Η εταιρεία Color…dekor ιδρύθηκε το 1996 και λειτουργεί δυναμικά στο χώρο των ελαιχρωματισμών κτιριών, στον κλάδο των ξύλινων κατασκευών καθώς και στο καινοτόμο σύστημα παθητικής μόνωσης γνωστό ως θερμοπρόσοψη. Εδρεύει στην περιοχή της Ρόδου επί της οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη 125A κατέχοντας ηγετική θέση στα Δωδεκάνησα. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες προμήθειας δομικών υλικών και μηχανημάτων (Δόμηση Ρόδου Α.Ε.Β.Ε, CPR) καθώς και με τις εταιρείες kraft, caparol το οποίο σημαίνει άμεση παραλαβή είτε αντικατάσταση των εκάστοτε υλικών, μηχανημάτων.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

     Ο Αλέξανδρος Κοντός ασκεί το κορυφαίο Management, στα πλαίσια ομάδας συνεργατών του. Ο ίδιος αναλαμβάνει την άσκηση του κορυφαίου Management στην εταιρεία Color…dekor. Η εταιρεία απ’ τις αρχές του 2016 συμπεριλαμβάνει στο management τον πολιτικό μηχανικό Τ.Ε Γεώργιο Κοντό.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

    Το κορυφαίο management ασκείται από τον ιδρυτή της Αλέξανδρο Κοντό όπως αναφέρεται παραπάνω.
    Ικανά στελέχη ασκούν το Λειτουργικό management, ξεχωριστή λειτουργία του οποίου αποτελούν οι τεχνικές γνώσεις και υπηρεσίες του πολιτικού μηχανικού Γεωργίου Κοντού.
    Η επιχειρησιακή καθημερινότητα εξυπηρετείται από τους υπαλλήλους, υπό την καθοδήγηση επιτηρητών και εργοδηγών.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

    Η Color…dekor δέχεται αναθέσεις από διάφορους πελάτες για τον ελαιχρωματισμό, την δημιουργία ξύλινων κατασκευών καθώς και έργα θερμοπρόσοψης κατοικιών, μονώσεις ταρατσών, ανακαινίσεις κτιρίων, ξενοδοχειακών μονάδων και γενικότερα μονάδων με ιδιαίτερες απαιτήσεις στον κλάδο, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ικανοποιώντας τις απαιτήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών. Αξίζει να σημειωθεί πως τον τελευταίο χρόνο η εταιρεία μας επενδύει σε ένα ευρύτερο φάσμα δραστηριοτήτων το οποίο περιλαμβάνει σχεδιασμό, έκδοση αδειών, κατασκευή και επίβλεψη κτιρίων, μελέτες ενεργειακής απόδοσης όπως και έκδοση αδειών.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

    Απλό και αποτελεσματικό οργανωτικό μοντέλο, με βάση το οποίο οι υπεύθυνοι του Management βρίσκονται σε άμεση επαφή τόσο με το προσωπικό και τους επιτηρητές όσο και με τους πελάτες. Οι εργασίες σχεδιάζονται και υλοποιούνται ανά πελάτη με στοχευμένα αποτελέσματα. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ευελιξία με ξεκάθαρο σκοπό την ποιοτική εργασία και ανταπόκριση των προσδοκιών σας.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

    Στα πλαίσια της συνεργασίας μας μπορούμε να διεκπεραιώσουμε και άλλες εργασίες σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Η ειδικότητά μας είναι και η κατασκευή ξύλινων σκεπών, πέργκολας και κεραμοσκεπών. Με άριστη ποιότητα υλικών, με μεράκι και γούστο για οτιδήποτε κάνουμε. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους σκεπής με ασφαλτικά, με ρωμαικά και γαλλικά κεραμίδια. Επίσης η εταιρεία μας αναλαμβάνει τα γνωστά και ολοκληρωμένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης Capatect της εταιρείας Caparol καθώς και Bio Clima της εταιρείας Kraft. Τα πιο εξελιγμένα συστήματα για την εξωτερική θερμομόνωση, σας παρέχουν εξοικονόμηση ενέργειας προστατεύοντάς κατά την διάρκεια όλων των εποχών του έτους. Η εταιρεία μας προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες, στο σχεδιασμό, στην έκδοση αδειών, στην κατασκευή και επίβλεψη κτιρίων, όπως και μελέτες ενεργειακής απόδοσης και έκδοση αδειών.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

    Η εταιρεία μας διαθέτει έναν αξιόλογο μηχανολογικό εξοπλισμό όπως επαγγελματικά αυτοκίνητα, σκαλωσιές, μηχανές βαψίματος, μηχανές σπατουλαρίσματος, σκάλες καθώς και όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ύλικα που απαιτούνται.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Το να παρέχεται η ποιότητα που συμφωνήθηκε είναι για μας ένα δεδομένο. Για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, χρησιμοποιούμε ένα ποιοτικό σύστημα ελέγχου και περιβάλλοντος σύμφωνα με το ISO 9000 και ISO 14001.
Η διασφάλιση της ποιότητας, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και η κατάλληλη μέθοδος εργασίας στο χώρο εργασίας είναι το θεμέλιο της επιχείρησης μας.

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

    Είμαστε τόσο καλοί όσο οι άνθρωποι μας. Το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που εργάζονται για εσάς είναι η απόδειξη αν κάνουμε καλή δουλειά ή όχι. Είναι σημαντικό να είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα και, μόνο τότε, είμαστε και εμείς ικανοποιημένοι. Συνισταμένη της δουλειάς μας αποτελεί η μεγάλη υπευθυνότητα απέναντι στην περιουσία του πελάτη μας. Για τον σκοπό αυτόν παρέχουμε γενναιόδωρη εξασφάλισή της.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

    H Χρώμα...ντεκόρ απασχολεί εξειδικευμένο προσωπικό και ανάλογα με τις εποχικές ανάγκες υπάρχει μια αύξηση του δυναμικού. Παρουσιάζουμε τον υπεύθυνο έργου στους πελάτες μας πρίν την έναρξη των εργασιών. Όλο το προσωπικό φέρει την στολή της εταιρείας. Στην δύναμη του προσωπικού μας υπάρχουν εκπαιδευμένα άτομα για την παροχή υπηρεσιών έκτακτων αναγκών. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πάντοτε διαθέσιμο προσωπικό για τις ανάγκες σας, ώστε να μην διακόπτεται η εργασία είτε να υποβαθμίζεται το επίπεδο παρεχόμενης υπηρεσίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

    Γνωρίζουμε ότι μία καλή σχέση και μία καλή επικοινωνία είναι το θεμέλιο για τη σωστή συνεργασία.
    Γι’ αυτό καθ’ όλον τον χρόνο συνεργασίας μας έχετε τον ίδιο υπεύθυνο επικοινωνίας με την εταιρία μας ο όποιος είναι και ο ποιοτικός υπεύθυνος καθ’ όλη την περίοδο του συμβολαίου.